Vertrekken van je lustrumreis

Online Stores

Het is tijd om te vertrekken. Wil je ervoor zorgen dat jouw lustrumreis een succes wordt? Check dan deze tips.

Neem niet meer dan 20 kilo bagage mee

Weeg van te voren je ruimbagage. Mag je 20 kilo bagage meenemen in het vliegtuig? Dan is het niet slim als je op de heenreis al op 19,9 kilo zit. Zo kun je namelijk geen souvenirs meenemen van je lustrumbestemming.

Maak je bagage goed herkenbaar

Door een bagagelabel aan je koffer te hangen, herken je jouw koffer snel en gemakkelijk. Niet alleen handig op het vliegveld, maar ook als je met de taxi, met de bus, met de trein of met ander vervoer gaat reizen op je lustrumreis bestemming. 

Wikkel je tas in met plastic folie

Het is vervelend als je tas stukgaat of wordt geopend tijden het reizen. Om te voorkomen dat je bestolen wordt en jouw lustrumreis hierdoor echt verpest wordt, wikkel je bagage dan in met plastic folie. Dit kan tegenwoordig op de meeste vliegvelden. Een slotje bevestigen kan natuurlijk ook.

Laat informatie achter voor de thuisblijvers

Wees bereikbaar voor de thuisblijvers. Je ouders, vriend of vriendin vinden het vast prettig om te weten waar je precies naartoe gaat, hoe lang je hier naartoe gaat en hoe ze jou kunnen bereiken als je je telefoon niet opneemt. Laat informatie achter met de vluchtinformatie, contactgegevens van accommodatie en je medereizigers. Stuur dit document door naar alle mensen die mee gaan op lustrumreis, zodat zij het aan hun thuisblijvers kunnen geven.