Activiteiten tijdens je lustrumreis

Online Stores

De locaties en activiteiten kunnen jouw lustrumreis onvergetelijk maken. Het is verstandig om van tevoren te bedenken welke activiteiten je wilt doen. Dit doe je niet alleen met de commissie, maar ook met de rest van de groep. We geven je een paar tips.

Extra activiteiten organiseren tijdens de lustrumreis

Heb je een paar activiteiten vastgelegd tijdens de lustrumreis, dan betekent dit niet dat je alleen deze activiteiten kunt ondernemen. Ben je wat langer op dezelfde bestemming tijdens de lustrumreis, dan kun je hier ook nog extra activiteiten ondernemen. Dit is wat lastiger als je met een hele grote groep bent, maar niet onmogelijk. En wil niet iedereen mee met een activiteit? Dan is dit helemaal niet verplicht. Spreek met elkaar af dat je een paar activiteiten samen onderneemt en vraag bij de extra activiteiten wie er wel of niet mee wilt gaan.

Plan niet te veel activiteiten in

Ben je een lustrumreis aan het organiseren, dan is de kans altijd aanwezig dat je overenthousiast wordt te veel activiteiten in wilt plannen. Wij raden je af om dit te doen, simpelweg, omdat het ondernemen van te veel activiteiten veel te vermoeiend is. Je kunt je beter richten op wat minder activiteiten, zodat je hier echt van kunt genieten. Wil je toch wat extra activiteiten organiseren, dan kun je dit op de plaats van bestemming nog altijd proberen te regelen. Je moet ook ontspannen tijdens een lustrumreis, dus leg van tevoren zeker niet te veel activiteiten vast.