Inentingen voor je lustrumreis

Online Stores

Afhankelijk van de bestemming van jouw lustrumreis, heb je vaccinaties nodig. Reis je naar een verre bestemming, dan is de kans groot dat je een of meerdere inentingen nodig hebt. Reis je naar een land in Europa, dan is dat meestal niet nodig. Een paar tips.

Inentingen nodig? Check het vooraf

Check ruim voor vertrek of er vaccinaties nodig zijn. Dit kan bijvoorbeeld op de website van de GGD. Heb je deze nodig, dan moet je deze prikken namelijk nog bijtijds zien te regelen voor de hele groep. Door vroeg te checken of je wel of geen inentingen nodig hebt, voorkom je dat je in tijdnood komt en op het laatste moment nog van alles moet regelen voor de inentingen van je reisgezelschap.

De kosten van inentingen voor de lustrumreis

Heb je inentingen nodig voor jouw lustrumreis, dan moet je er rekening mee houden dat je de kosten van deze prikken zelf moet betalen. Boek je een lustrumreis naar een bestemming waar je inentingen voor nodig hebt, dan moet je rekening houden met de kosten van deze inentingen. We raden aan om deze kosten niet mee te nemen in het budget van de reis. De ene persoon heeft namelijk al alle prikken en de ander moet nog voor de volledige inenting gaan. Hiermee voorkom je dat er onderling verrekend moet gaan worden.

Meer weten over het halen van inentingen voor de lustrumreis of de kosten van de inentingen die je nodig hebt? Neem dan contact op met een van onze reisspecialisten.