Hoe organiseer je een lustrumreis?

Online Stores

Je reist met een grote groep. Dit maakt het vaak lastiger om vliegtickets, accommodaties en activiteiten te boeken. Regel daarom niet alleen de vliegtickets van tevoren, maar reserveer ook van tevoren de accommodaties en activiteiten.

Voorbereiding

Om ervoor te zorgen dat je jouw lustrumreis op de juiste manier voorbereidt, geven we je op deze pagina een stappenplan voor het organiseren van een unieke reis. Door het stappenplan op deze pagina na te lopen, weet je zeker dat je de reis op de juiste manier organiseert.

Stappenplan voor jouw lustrumreis

Om jouw lustrumreis tot een succes te maken, volg je de volgende stappen:

  1. Stel een datum vast. Kies geen datum waar iemand nog over twijfelt, maar een datum waar ieder lid van de groep een ?go? op heeft gegeven.
  2. Inventariseer de wensen van ieder groepslid. Je kunt niet iedereen tevreden stellen, maar dan weet je in ieder geval wel globaal wat de wensen zijn.
  3. Vraag een gratis reisvoorstel aan en vergelijk deze met jouw eigen wensen, ideëen en budget.
  4. Zorg voor een map met alle belangrijke papieren, zodat het boeken van de reis vlotjes gaat en je alle papieren bij de hand hebt na het boeken van de reis.
  5. Communiceer de belangrijkste data en tijdstippen aan de rest van de groep.

Met of zonder gids op reis?

Zoek je het liefste alles zelf uit of reis je liever met een gids? Je kunt er ook voor kiezen om wel een gids mee te nemen op je reis. Bepaal samen of jullie wel of geen gids mee willen nemen. Meer weten over de voordelen van een gids tijdens jouw lustrumreis? Neem contact op met een van onze reisspecialisten?