Terugkomst van je lustrumreis

Online Stores

Een lustrumreis is fantastisch, maar ook intensief. Bij terugkomst ben je misschien moe van reis en de vele indrukken. Voor een perfect einde van jouw lustrumreis geven we je een paar tips.

Neem voldoende rust na de lustrumreis

Zoals gezegd.J bent lang van huis geweest, je hebt veel gereisd. Je hebt veel dingen gezien, gedaan en beleefd en je bent vele dagen in het gezelschap van een grote groep mensen geweest. Het is niet zo gek als je moe bent na je lustrumreis en deze moet je zeker niet onderschatten. Ga niet meteen aan het werk als je net terug bent van je reis, maar neem even de tijd om lekker tot rust te komen. Door een paar dagen rust te pakken, kun je optimaal nagenieten van de reis en kun je er daarna weer helemaal tegenaan.

Neem even tijd voor jezelf

Heb je een lustrumreis van 14 dagen gehad, dan ben je twee weken lang de hele tijd met een groot gezelschap geweest. Heel gezellig, maar ook wel een beetje vermoeiend. Ben je net terug van je reis, dan heb je even een momentje voor jezelf nodig. Spreek even met niemand af, maar neem lekker de tijd voor jezelf (dat is eigenlijk altijd een goed idee in het leven). Pak een filmpje of hang een dagje in je eentje op de bank. Heerlijk, zeker na een drukke periode waarin je continu met een grote groep mensen bent geweest.