Wat is een lustrumreis?

Online Stores

We leggen het uit

Je brengt veel tijd door met de leden van je jaarclub, dispuut of vereniging. In eigen stad doen jullie veel samen, maar misschien hebben jullie ook de behoefte om een keer samen naar voor jullie onbekend gebied te reizen. Is deze behoefte er inderdaad, dan kun je in de behoefte voorzien door een lustrumreis te organiseren. Wat een lustrumreis precies is, leggen we  je hier uit.

Een unieke reis met de hele groep

Een lustrumreis is een reis die je met alle leden van een jaarclub, een dispuut of een vereniging maakt. Het is niet zomaar een vakantie naar de Ardennen om samen gezellig wat tijd door te brengen, maar een bijzondere reis die geen van jullie ooit nog zal vergeten. Doorgaans ga je met een lustrumreis naar verre bestemmingen, zoals Azië, Zuid-Amerika of Afrika. Wil je naar Europa, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Een lustrumreis is niet zomaar een vakantie. Het gaat om een reis waarbij de groep lekker kan ontspannen en tijd samen door kan brengen, maar ook veel leuke dingen doet. Denk hierbij aan groepsactiviteiten die in het teken staan van adrenaline, grenzen verleggen en hier en daar wat cultuur opsnuiven.

Stel je eigen reis eenvoudig en snel samen

Een groot voordeel van het organiseren van een reis met je jaarclub, dispuut of vereniging, is dat je deze reis helemaal zelf samen kunt stellen. Je bepaalt niet alleen waar je naartoe gaat met de groep, maar ook wat je hier gaat doen. Op basis van jouw wensen, behoeften en verwachtingen, stellen wij de ideale reis samen. En omdat je zelf kiest waar je heen gaat en wat je hier gaat doen, heb je het budget voor jouw reis ook helemaal zelf in de hand. Meer weten? Neem contact  of vraag gratis een vrijblijvend reisvoorstel aan