Foto & film

Online Stores

Je kunt elkaar taggen op social media op alle foto’s van de lustrumreis. Maar jullie kunnen ze ook een avondje samen terugkijken. Hier vind je een paar tips voor het verzamelen en verwerken van foto’s en video’s van de lustrumreis.

Laat één persoon de beelden verzamelen

De meeste maken genoeg foto’s tijdens de lustrumreis. Het is zonde als de foto’s van een paar personen gebruikt worden, terwijl het beeldmateriaal van andere personen helemaal niet bekeken wordt na de reis. Door één persoon aan te wijzen die beelden na de reis gaat verzamelen en verwerken, heeft iedereen een persoon om zijn of haar beeldmateriaal naartoe te sturen. De persoon in kwestie checkt alle foto’s en video’s en maakt hier een mooie verzameling van. Als iemand handig is met foto’s of videobewerking is het natuurlijk helemaal mooi meegenomen! 

Herinneringen op papier? Maak een fotoalbum

Naast alle posts op de social, kun je natuurlijk ook gewoon een oldskool fotoboek maken. Er zijn veel goede opties om een digitaal album te laten maken, zoals bijvoorbeeld Albelli of Vistaprint. Je stuurt de foto’s die je in het fotoalbum wilt laten verwerken, je ontwerpt het album eventueel zelf en je hebt een mooie herinnering aan jouw reis.