Wat kost je lustrumreis?

Online Stores

Als je een lustrumreis gaat organiseren, wil je natuurlijk weten hoeveel geld je ongeveer moet reserveren om deze bijzondere vakantie met de jaarclub, dispuut of vereniging mogelijk te maken. We geven je tips hoe je het budget van jouw reis bepaald, zodat je een weet waar je rekening mee moet houden bij het organiseren.

De kosten

Hoeveel geld je uitgeeft hangt natuurlijk af van jouw jaarclub. Ten eerste zijn de kosten afhankelijk van de bestemming waar je naartoe gaat. Reis je naar een verre bestemming als Azië of Zuid-Amerika? Dan ben je over het algemeen meer kwijt dan wanneer je binnen Europa reist. Ook worden de kosten bepaald door de duur van de reis, de accommodatie(s) waar jullie gaan overnachten en de activiteiten die jullie willen terugzien tijdens de reis. Uiteraard weegt de duur en reisafstanden tijdens de reis mee in de prijs.

Een reisvoorstel op basis van budget

De totale kosten van een lustrumreis zijn afhankelijk van veel factoren. Daarom is het lastig om te zeggen hoeveel geld jij moet betalen voor jouw reis. Een snelle manier om de kosten van jouw reis te achterhalen, is door vrijblijvend een gratis reisvoorstel aan te vragen. Je geeft aan waar je naartoe wil, hoe lang je hier wilt blijven en welke wensen of eisen je hebt voor jouw lustrumreis binnen no-time heb je een beknopt voorstel inclusief kosten in je mailbox. Liever even de mogelijkheden bespreken, dan kun je contact opnemen met een van onze reisspecialisten bellen.