Feesten op je lustrumreis

Online Stores

Een feestje op je lustrumreis mag natuurlijk niet ontbreken. Een leuke manier om te ontspannen, maar bovendien een goede manier om locals te leren kennen. Of gewoon helemaal uit je dak gaan met jouw jaarclub. Wat jij wil. 

Feesten tijdens de lustrumreis

Ook als jullie echt van een feestje houden, is het niet aan te raden om iedere dag los te gaan tijdens de lustrumreis. Niet alleen omdat dit veel te vermoeiend is, maar ook omdat je in dit geval minder tijd hebt om andere dingen te doen. Vooral tijdens trekkings en bij verblijf boven 2000 meter hoogte is het aan te raden even wat rustiger aan te doen.

Veiligheid op je lustrumreis

Het is leuk om lekker te feesten tijdens de lustrumreis, maar dit moet je wel altijd veilig doen. Drink niet te veel, neem geen drankjes die je nog nooit gedronken hebt en ken je eigen grenzen.

Neem geen drankjes aan

Ook neem je nooit drankjes van vreemde mensen aan, simpelweg omdat je niet weet of deze drankjes wel helemaal clean zijn.

Gebruik geen drugs

Het gebruiken van drugs wordt afgeraden in het buitenland. Niet alleen omdat dit in veel landen strafbaar is, maar ook zeker omdat drugs in het buitenland lang niet altijd veilig en van goede kwaliteit is. Let er samen op dat iedereen veilig is tijdens de lustrumreis, zodat de reis leuk blijft voor iedereen en er geen gevaarlijke situaties ontstaan.