Rondreizen tijdens je lustrumreis

Online Stores

Bij de meeste lustrumreizen kom je op meerdere locaties. De beste manier om je te verplaatsen tijdens je lustrumreis, is met een eigen bus met chauffeur. Het kost natuurlijk wat, maar het is wel de meest ontspannen manier om je te verplaatsen. Ook is deze manier van reizen veel veiliger dan openbaar vervoer of het nemen van een taxi, zeker op bepaalde bestemmingen.

Reis ook met de trein of bus 

Je hoeft natuurlijk niet de hele reis gebruik te maken van een privé bus. Wil je een keer geld besparen tijdens de lustrumreis, dan kun je er ook voor kiezen om de trein of bus te nemen om van A naar B te komen. Lees je van tevoren goed in over de regels van het reizen per trein of bus op jouw bestemming en controleer of dit wel veilig genoeg is om te doen. Een extra voordeel van het maken van een reis per trein of bus tijdens de lustrumreis, is dat je op deze manier in aanraking komt met de lokale bevolking. Daarnaast is variëren qua transport altijd leuk.

Reistijden kunnen afwijken van planning

Meestal krijg je bij het boeken van een lustrumreis een indicatie van de reistijden van de reizen waar je mee te maken krijgt tijdens jouw reis. Houd er rekening mee dat de reistijden altijd wat uit kunnen lopen. Dit betekent dat het niet verstandig is om reizen en activiteiten direct in elkaar door te laten lopen, want dan heb je een probleem als de reis wat langer duurt. Houd altijd rekening met speling en je hoeft niet in de stress te raken als de reis een keer wat langer duurt. Meer weten over de vervoersmiddelen op jouw lustrumreis? Neem contact op met een van onze reisspecialisten.