Op lustrumreis

Online Stores

Het is zover. Je bent druk bezig geweest met alle voorbereidingen en vandaag is het zo ver: je vertrekt vanuit Nederland naar de reisbestemming van de lustrumreis. Je hebt er ontzettend veel zin in, maar je wilt ook dat de reis helemaal goed verloopt. We geven je tips om het zo goed mogelijk te laten verlopen.

Vertrek ruim op tijd

Je wilt je vlucht niet missen. Ook als je op tijd vertrekt, kan het voorkomen dat je niet op tijd op de luchthaven bent om jouw vlucht voor de lustrumreis te halen. Dit kan komen door file, vertraging met de trein, lange rijen bij de douane op het vliegveld en ga zo maar door. Om zeker te weten dat je jouw vlucht gewoon kunt halen, verzamel je op tijd. Het is beter om veel te vroeg te zijn dan te moeten rennen voor je vlucht!

Maak een checklist voor vertrek

We kennen ‘m wel, die ene in de groep die altijd alles vergeet. Om te voorkomen dat belangrijke documenten thuis blijven liggen, maak je een handige checklist voor de laatste check voor vertrek. Hier zet je bijvoorbeeld de tickets op, maar ook het paspoort en bijvoorbeeld het visum voor de lustrumreis. Stuur de checklist door naar het hele reisgezelschap en je loopt minder risico dat iemand een belangrijk reisdocument vergeet.

Spreek samen af op de luchthaven

Wonen jullie niet allemaal bij elkaar in de buurt, dan is het misschien niet handig om samen naar de luchthaven te reizen. Wel is het handig om met elkaar op de luchthaven af te spreken, zodat jullie samen in kunnen checken en door de douane kunnen gaan. Spreek van tevoren af waar jullie gaan meeten op het vliegveld en hoe laat en je hebt elkaar zo gevonden.