Tips voor je lustrumreis

Tips voor je lustrumreis

Online Stores

Wil jij dat jouw lustrumreis echt een reis wordt om nooit te vergeten? Doe dan je voordeel met een paar van de tips die we voor je op een rijtje hebben gezet. Zo weet je zeker dat de lustrumreis een groot succes wordt.

1. Houd de bestemming geheim

Als je de bestemming van de reis geheim houdt voor de rest van de groep, kan de rest zich in ieder geval niet met de reis bemoeien. Dit maakt het organiseren van de lustrumreis niet alleen gemakkelijker, maar ook minder stressvol. Daar komt nog bij dat je de groep echt kunt verrassen op de dag van vertrek door op dit moment pas te vertellen waar de reis naartoe gaat. Leuk toch?

2. Houd strakke deadlines aan voor betalingen

Misschien is het moeilijk om streng te zijn tegen mensen die je als je vrienden beschouwt, maar bij het organiseren van een lustrumreis is het zeker nodig om stevig in je schoenen te staan. Hanteer strakke deadlines voor betalingen en treed streng op als iemand te laat betaalt. Dit betekent namelijk dat jij het bedrag voor moet schieten en dit is zeker niet de bedoeling.

3. Leg de reis op tijd vast

De meesten nemen de tijd om de lustrumreis te organiseren. Als je vroeg met de voorbereidingen begint, weet je zeker dat je niets aan het toeval over laat. Je kunt een lustrumreis natuurlijk last-minute organiseren, maar we adviseren doorgaans om 9 maanden voor vertrek de reis vast te leggen. Dan boek je meestal de beste vluchttarieven en zijn bovendien de leukste accommodaties nog vrij. Ook heb je in deze termijn meer kans dat de activiteiten die je wilt organiseren, nog vrij zijn voor de hele groep. Als je vragen hebt over het boeken van de voordeligste vliegtickets en accommodaties kun je contact opnemen met een van onze reisspecialisten.