Voor wie is een lustrumreis?

Online Stores

Een lustrumreis is niet hetzelfde als een gewone vakantie. Waar je bij een gewone vakantie met een bepaald gezelschap naar een vakantiebestemming gaat om hier wat te ontspannen en de omgeving te ontdekken, is een lustrumreis iets unieker. Bij deze reis ga je met alle leden van de jaarclub, dispuut of vereniging op pad om een door jullie gekozen gebied te ontdekken. Je leert elkaar nog beter kennen, je komt samen in een nieuwe omgeving terecht en je hebt samen simpelweg een vakantie om nooit te vergeten.

De lustrumreis: voor jaarclubs, disputen en verenigingen

De lustrumreis kan georganiseerd worden door leden van een jaarclub, leden van een dispuut en verenigingen. Het maakt niet uit met hoeveel mensen jij op reis wilt gaan, want een lustrumreis kan zowel door grote als door kleinere gezelschappen geboekt worden. De reis wordt niet geboekt door een vriendengroep die gewoon samen op vakantie wilt gaan, maar door een groep (ex-)studenten die door een jaarclub, dispuut of vereniging aan elkaar verbonden zijn.

Laat je een handje helpen

Lustrumreis.nl is onderdeel van Bohemian Birds. Met kantoor in Amsterdam en Mexico zijn zij al vele jaren gespecialiseerd in het organiseren van unieke reizen voor jaarclubs, disputen en verenigingen. Het maakt niet uit of je met een grote groep wilt reizen of met een klein gezelschap naar het buitenland wilt gaan: er is altijd een ideale reis voor jullie te regelen.

Geef je wensen door

Door je wensen en eisen door te geven aan deze reisorganisatie, aan te geven waar je naartoe wilt reizen en hoeveel geld je ongeveer uit wilt geven aan de reis van je leven kun je een betaalbare lustrumreis regelen. Ontvang een reisvoorstel op basis van jouw wensen. Liever eerst even overleggen met een reisspecialist? Neem dan contact op met en stel gerust al je vragen over de lustrumreis.