Waar moet je aan denken bij een lustrumreis?

Online Stores

Het organiseren van een lustrumreis is leuk, maar niet altijd even gemakkelijk. Niet alleen omdat je met een grote groep mensen op vakantie gaat, maar ook zeker omdat je veel activiteiten voor jouw reis vooraf moet plannen. Wil je jouw reis tot een succes maken? Dan hebben we een paar tips voor je.

Denk goed na over je bestemming

Misschien wel het belangrijkste is de bestemming. Heb je zin om ver te reizen met de groep of organiseren jullie de lustrumreis liever wat dichter bij huis? Afhankelijk van jullie wensen als groep kiezen jullie samen een bestemming om naartoe te gaan. We houden rekening met het juiste klimaat, reisafstanden en voldoende variatie op alle fronten. De vliegtickets vooruit boeken in belangrijk, want met grotere groepen is dat vaak lastiger. 

Kies de juiste accomodaties

Heb je al een bestemming in gedachten en een vlucht geboekt? Dan moet je nog een plek vinden om te overnachten. Maak je een rondreis, dan heb je zelfs meerdere accommodaties nodig om met de hele groep te kunnen slapen. De accomodaties boek je het liefst ver van te voren, zodat het aan de wensen van de hele groep voldoet. 

Transport tijdens de reis

Veel dingen moeten regelen tijdens de reis is niet echt leuk, toch? Het is belangrijk dat je tijdens de reis niet nog bezig bent met de het kopen van bustickets. Het is daarom aan te raden om dit van tevoren te laten regelen. Een reisspecialist als Bohemian Birds kan je hierbij helpen. Zo kunnen jullie onbezorgd instappen bij een privé chauffeur, en hoeven jullie alleen maar een vette Spotify-playlist aan te zetten.

Bedenk welke activiteit je wilt doen

Tot slot is het belangrijk om van te voren te bedenken wat voor activiteiten je tijdens je lustrumreis wilt doen. Vervolgens is het handig deze van te voren te boeken. Je wilt misschien allerlei dingen doen met de groep, maar veel activiteiten moet je van tevoren echt reserveren. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat er uiteindelijk helemaal geen plek is voor jouw grote groep en je de activiteit moet laten schieten. Meer informatie over welke activiteiten je kunt doen op verschillende bestemmingen? Neem contact op met een van onze reisspecialisten.