De lustrumreis wensen groep

Online Stores

Een perfecte lustrumreis voldoet aan de wensen, eisen en verwachtingen van de groep. Je kunt niet rekening houden met de wensen en eisen van ieder groepslid, maar je kunt wel proberen om de lustrumreis zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de voorkeuren. Hoe je die kunt achterhalen en doorvoeren in de reis lees je hier.

De wensen van de groep in kaart brengen

Een gemakkelijke manier om de wensen van de groep voor de lustrumreis in kaart te brengen, is door een enquête voor te leggen. Vraag in deze vragenlijst niet alleen waar ze het liefst naartoe zouden gaan, maar ook wat ze hier willen doen, hoe ze de reis voor zich zien en wat de perfecte verhouding cultuur en ontspanning voor hen is. Verzamel de ingevulde vragenlijsten, check de vragenlijsten met de commissie en schrijf de antwoorden die het meest worden gegeven op. Met deze antwoorden houd je rekening bij het organiseren van de lustrumreis.

De lustrumreis wensen groep doorvoeren in de reis

Heb je de wensen en eisen van de groep in kaart gebracht? Dan kun je hier rekening mee houden bij het reisprogramma. Je hoeft niet overal rekening mee te houden, maar je laat de groep natuurlijk niet voor niets een vragenlijst invullen. Vult bijvoorbeeld 80 procent van de groep in dat zij het liefst naar Afrika gaan, terwijl jij liever naar Zuid-Amerika gaat? Dan is het wel zo eerlijk om met de groep mee te gaan en een reis naar Afrika te boeken. Samen met de commissie bepaal je welke wensen en eisen je wel doorvoert en welke wensen en eisen je links laat liggen bij het organiseren van de lustrumreis. Meer over activiteiten op verschillende bestemmingen? Neem contact op met een van onze reisspecialisten.