De voorbereiding van je lustrumreis

Online Stores

Een lustrumreis organiseren voor een grote groep is best een klus. Je moet niet alleen nadenken over de bestemming en tickets en accomodaties boeken,  maar ook de activiteiten op locatie. Daar komt nog bij dat je met een grote groep mensen gaat reizen, wat betekent dat de organisatie nog wat meer tijd en moeite kost. Wil jij jouw lustrumreis goed voorbereiden? We helpen je een handje. Hier vind je voorbereidingstips voor een geslaagde trip.

Begin op tijd 

Een stedentripje voor twee personen is snel geboekt. Maar maar bij een lustrumreis is dit wel anders. Daarom raden wij je aan om op tijd te beginnen met de voorbereidingen van je, zodat je niet in tijdnood komt. Dit is niet alleen vervelend, maar kan er ook voor zorgen dat je bepaalde bestemmingen niet meer kunt boeken, dat bepaalde accommodaties al vol zitten en dat je sommige activiteiten niet meer kunt ondernemen. 

Boek 9 maanden van tevoren

Door je reis ongeveer 9 maanden van tevoren te boeken, weet je zeker dat er nog plek is in het vliegtuig voor de hele groep, dat de hele groep nog in jullie favoriete accommodatie kan en dat alle activiteiten die jullie willen ondernemen nog beschikbaar zijn. Je kunt dan voordelige vluchten boeken en de mooiste accommodaties reserveren, simpelweg omdat je er vroeg bij bent.

Laat een kleine groep de reis organiseren

Wil je de reis maken met tien personen? Organiseer de lustrumreis dan niet met de hele groep, maar bijvoorbeeld met twee of drie mensen. Het zorgt voor overzicht en minder discussies.