Reünie van je lustrumreis

Online Stores

In je eentje nagenieten van je lustrumreis is leuk, maar het is nog leuker om dit samen te doen. Om samen na te genieten van jullie geweldige lustrumreis, kun je een lustrumreis reünie organiseren. Op deze pagina lees je enkele tips om de beste reünie voor jouw reis te organiseren.

Stuur een datumprikker 

Een reünie is natuurlijk het leukst als het hele reisgezelschap bij de bijeenkomst aanwezig kan zijn. Stuur een datumprikker en kies een geschikte datum. Spreken jullie standaard op een bepaalde dag in de week af? Dan kun je de reünie ook op deze dag organiseren, simpelweg omdat iedereen deze dag toch al vrij houdt. Wel zo handig.

Neem het beeldmateriaal van de reis mee 

Zorg voor een groot scherm, neem het beeldmateriaal van de lustrumreis mee naar de reünie en geniet samen na. Laat niet alleen beelden zien van de culturele hoogtepunten van de lustrumreis, maar ook van grappige momenten.

Zorg voor een hapje en een drankje

Een reünie is pas echt compleet als er lekkere hapjes en drankjes aanwezig zijn. Maak er geen eenvoudige bijeenkomst van, maar organiseer een hele avond vol gezelligheid. Leuk idee: probeer traditionele gerechten klaar te maken die je tijdens de reis bent tegengekomen. Een zak patat of pizza is natuurlijk ook prima!