De lustrumreis

Online Stores

Wat is een lustrumreis?

Je brengt veel tijd door met de leden van je jaarclub, dispuut of vereniging. In eigen stad doen jullie veel samen, maar misschien hebben jullie ook de behoefte om een keer samen naar voor jullie onbekend gebied te reizen. Is deze behoefte er inderdaad, dan kun je in de behoefte voorzien door een lustrumreis te organiseren. Wat een lustrumreis precies is hier.

Voor wie is een lustrumreis?

Een lustrumreis is niet hetzelfde als een gewone vakantie. Waar je bij een gewone vakantie met een bepaald gezelschap naar een vakantiebestemming gaat om hier wat te ontspannen en de omgeving te ontdekken, is een lustrumreis iets unieker. Bij deze reis ga je met alle leden van de jaarclub, het dispuut of de vereniging op pad.

Wat kost je lustrumreis?

Als je een lustrumreis gaat organiseren, wil je natuurlijk weten hoeveel geld je ongeveer moet reserveren om deze bijzondere vakantie met de jaarclub, het dispuut of de vereniging mogelijk te maken. Op deze pagina lees je hoe de kosten van jouw reis bepaald worden.

Waar moet je aan denken bij een lustrumreis?

Het organiseren van een lustrumreis is niet gemakkelijk. Niet alleen omdat je met een grote groep mensen op vakantie gaat, maar ook zeker omdat je veel activiteiten voor jouw reis vooraf al in moet plannen. Lees dan meer over dit onderwerp op deze pagina.

Tips voor je lustrumreis

Een lustrumreis moet een onvergetelijke vakantie worden voor de hele groep. Wil jij dat jouw lustrumreis echt een reis wordt om nooit te vergeten? Gebruik dan de tips op deze pagina bij het organiseren van jouw reis.