Onvergetelijk

Een boottocht op een privéjacht? Check! Skydiven, Abseilen in een ondergrondse waterval of een iconische berg beklimmen? Check! De dikste villa’s, vetste activiteiten en chillste restaurants en barretjes. Wij regelen het voor jullie.

Unieke reizen

Elke lustrumreis is uniek, met originele activiteiten en toffe bestemmingen. Wij zorgen voor een onvergetelijke trip met bucketlist activiteiten volledig afgestemd op jullie wensen.

EEN LUSTRUMREIS ORGANISEREN

Vluchten boeken, accommodaties reserveren, activiteiten plannen en het budget in de gaten houden. Het organiseren van een lustrumreis is leuk, maar kost flink wat tijd. Gelukkig kun je ook op maat gemaakte reizen afgestemd op jouw wensen en budget. Lustrumreis.nl werkt samen met Bohemian Birds. Met juiste hulp heb je in een mum van tijd de perfecte lustrumreis te pakken.

BOHEMIAN BIRDS
PARTNER

MEER DAN 65 landen

Door onze ervaring in meer dan 65 landen en de samenwerking met lokale collega’s kunnen wij de meest bijzondere én voordeligste reizen organiseren. Ieder dispuut of jaarclub is anders, daarom personaliseren wij iedere reis. Zo ontstaat een originele, bucket list lustrumreis die compleet is afgestemd op jullie wensen en natuurlijk het budget.

65

ERVARING IN 65 LANDEN OP ALLE CONTINENTEN

800+

MEER DAN 800 LUSTRUMREIZEN

24987

DUIZENDEN TEVREDEN REIZIGERS

Hier begint het

Om je een beetje op weg te helpen hebben we handige tips op een rijtje gezet. Hier vind je alles wat je moet weten over lustrumreizen. Van ideeën voor bestemmingen, tips voor de voorbereiding. En hoe je het beste van jouw lustrumreis kan genieten.

REVIEWS

get social: